VEELGESTELDE VRAGEN

A to B Drivers biedt veruit de voordeligste chauffeurs in de Benelux.

Nieuwe klanten kunnen al beroep doen op een  chauffeur voor 20,50 euro per uur (excl. BTW).

De minimaal aangerekende tijd is 3 uren voor het traject vanaf vertrek bij de klant tot het einde van de opdracht.
Bijvoorbeeld: U wil een rit naar de luchthaven en uw wagen dient daarna teruggebracht te worden naar uw huis. U vertrekt om 11 uur naar de luchthaven en de chauffeur zet uw wagen terug op uw oprit om 14 uur. Dit komt op 61,50 euro excl. BTW en exclusief verplaatsingskosten van de chauffeur.

Voor zon- en feestdagen is het uurtarief 29,- euro.

Voor de uren tussen 22 uur en 6 uur is er een administratieve kost van 7,95 euro.

Contacteer ons voor een maatoplossing. Dan schrijven we samen het optimale scenario qua uitvoering en prijs.

Contacteer ons voor een maatoplossing. Dan schrijven we samen het optimale scenario qua uitvoering en prijs.

U boekt via de knop ‘reserveer nu’ en u vult de nodige informatie in voor de gewenste service. Voor meer informatie kan u terecht op 0494/3956 88.

Vaste klanten boeken snel telefonisch op 0494/39 56 88

Na uw reservatie ontvangt u een bevestiging met informatie over uw chauffeur.

Die meldt zich op het afgesproken tijdstip op de door u aangewezen plaats. Vervolgens rijden jullie naar de plaats van bestemming, waar uw chauffeur tot uw dienst blijft tot het afgesproken tijdstip.

Na afloop brengt de chauffeur u terug naar uw vertrekpunt, waar u vriendelijk bedankt wordt voor de opdracht. U tekent nog voor ontvangst van de dienst en krijgt de factuur de volgende dagen in de bus.

Betalen doet u enkel via overschrijving na ontvangst van de factuur, die 100% fiscaal aftrekbaar is voor bedrijven.

Wij adviseren u aan uw verzekeraar mee te delen dat een privéchauffeur met uw wagen zal rijden. Voor meer informatie kan u terecht op onze algemene voorwaarden.

A to B Drivers zoekt altijd het meest voordelige tarief voor de klant. Vooreest kiezen we een chauffeur die zich niet ver hoeft te verplaatsen naar het punt waar uw verplaatsing begint. Zo bestaat zelfs de kans dat de chauffeur tussen de heen- en terugrit nog naar huis kan. Die uren betaalt u niet.

Bijvoorbeeld: u heeft een vergadering van 11u00 tot 20u00. De chauffeur haalt u op rond 10u en brengt u naar de vergadering. Daarna gaat de chauffeur met uw wagen naar huis. Uiteindelijk vertrekt de chauffeur opnieuw om 19u00 naar u en brengt u terug naar huis. Hiervoor worden er slechts tweemaal 3 uur in rekening gebracht in plaats van 9 uur.

Alle chauffeurs zijn ervaren chauffeurs en rijden minstens de voorbije twee jaar ongevalvrij. Periodiek leggen zijn strenge testen af om hun vaardigheden en rijtechniek te beoordelen en scherp te houden.

U mag van hen niets minder verwachten dan discretie, respect en vriendelijkheid, naast een verstandige en veilige rit.

De chauffeur krijgt een goede briefing van het type wagen waarmee u rijdt. Via een feedbackformulier evalueert u nadien de diensten van de chauffeur.

Heeft u naast de chauffeur ook graag een minibus, personenwagen of luxewagen ter beschikking via A to B Drivers? Dan zoeken wij voor u de beste oplossing.

De boodschap is om er zo snel mogelijk bij te zijn. Zo kunnen we aan een voordelig tarief de meest geschikte chauffeur voor u inzetten. Hoedanook zoeken wij een passende oplossing voor u, ook al boekt u pas laat.

Het devies geldt: hoe vroeger u boekt, hoe beter wij u kunnen helpen.

Wil u dat zich op een vast tijdstip steeds een chauffeur bij u aanmeldt voor een welbepaalde rit? Dat kan. Een periodieke planning met afwijkende ritten is tevens mogelijk.

Een vaste chauffeur voor langere tijd laat het uurtarief trouwens dalen tot 16,50 euro per uur. (excl.BTW)

Buitenlandse ritten vormen geen probleem.

A to B Drivers heeft ervaring met ritten naar Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Italië en Spanje.